Изработка на печати

Фирмата ни специализира от няколко години изработване на печати, като успяхме да реализираме проекти, както на обикновени, така и  на по-специфични задания. Работим с голяма гама от механизми и можем да предложим огромно разнообразие както от форми, така и от видове.

За да поръчате фирмен печат, е необходимо да предоствите удостоверение за регистрация на фирмата и да удостоверите, че тя е Ваша. Решихме да изискваме тези документи, за да защитим Вас и нас от злонамерени действия. Тази информация можете да изпратите на нашата електронна поща, като оставите телефон за обратна връзка.       За повече въпроси, моля свържете се с нас на посочените телефони или електронна поща!

Изработка на клишета

Можем да изработим всякакъв вид клишета за печати, независимо колко са сложни. Крайният резултат винаги е на ниво!

Механизми за печати

При нас можете да откриете невероятно разнообразие от механизми за печати. Като започнем от най обикновените ръкохватки, завършим с богата гама сгъваеми джобни печати, номератори, датници и много други.

Восъчни печати

Ако искате да изпъкнете с нещо по-аристократично, различно и елегантно, то това са восъчните печати. При нас можете да си изработите индивидуален восъчен печат, който ще ви направи уникални, а и може да остане сантиментален семеен спомен.